header over ons groot

Leren léuk maken! Dat is ons doel.

Leuk en Leerzaam wordt gevormd door een netwerk van professionals in de creatieve sector. 
Mensen die als geen ander weten hoe creativiteit van belang is voor de dagelijkse (werk-)praktijk.

Ambacht

Werken in de creatieve sector is een ambacht. Met alle vaardigheden die daarbij komen kijken: Keuzes maken, samenwerken, presenteren, idee-ontwikkeling, plannen, tegenslagen overwinnen, noem maar op. Vaardigheden die in ieders dagelijkse (werk-)praktijk van levensbelang zijn.
Leuk en Leerzaam gebruikt het ambacht van haar creatieve professionals om deze vaardigheden voor op de werkvloer te trainen. We slaan een brug tussen wat wij doen en wat jij doet. Wij maken leren leuk en maken leuk leerzaam. En zo verdien je je afdelingsuitje dubbel en dwars terug.

Werkvormen: Naast Workshops ook invulling voor grotere groepen en bijzondere projecten.

Miischien wil je voor grotere groepen carousselworkshops of een samenwerkingsverband van verschillende trainers. Alles is bespreekbaar.
Met elkaar leveren we vorm, creativitiet, beweging en vooral: plezier!
Je zult terug kunnen kijken op een proces en een resultaat waar iedereen trots op kan zijn!

Praktisch, zo regelen we het:
Als je contact met ons opneemt, kom je in contact met onze Backoffice. Zij bevragen jullie wensen, beantwoorden jullie vragen en regelen de zakelijke dingen. Ze brengen je in contact met de desbetreffende docent(en), waar je verder inhoudelijk precies mee kunt afstemmen en waar je direct de verdere praktische dingen mee regelt. 

Achtergerondinformatie over Leuk en Leerzaam:
Leuk en Leerzaam is onderdeel van FURORE, werkplaats van de verbeelding. Als sinds 1991 zijn wij actief in het betrekken, inspireren en motiveren van mensen op de werkvloer.
Sinds 2015 kent FURORE, werkplaats van de verbeelding twee bedrijfsonderdelen:

We zijn een netwerkorganisatie. We werken met professionals die goed zijn in hun specifieke vakgebied.